Javni poziv za nove pristupnike

U periodu od  06. travnja do 20. travnja 2022., pozivamo zainteresirane građane na probne treninge HUOPP-a kojima bi se pridružili kao pristupnici.

Hrvatska udruga za obuku potražnih pasa (HUOPP) od 2004. godine djeluje kao humanitarna volonterska udruga građana, članica je krovne međunarodne organizacije potražnih pasa (IRO, Internationale Rettungshunde Organisation). HUOPP je ponosan na uspjehe svih članova koji su bili ili su još uvijek članovi i koji su ostvarili zapažene uspjehe sa svojim psima i sudjelovali u raznim lokalnim i međunarodnim akcijama spašavanja. Kao udruga bogatog iskustva vjerujemo kako je HUOPP dobro okruženje za one koji se žele baviti ovim volonterskim radom.

Napominjemo kako je ovaj rad vrlo zahtjevan jer kvalitetna izrada psa uvelike ovisi o trudu i kontinuitetu. Pripremite se na mnoge “izgubljene” vikende i praznike ukoliko mislite ozbiljno krenuti u ovo. Odnosno, pripremite se na novi stil života jer rad sa potražnim psima upravo to i je.

Ukoliko smatrate da ste spremni, imate psa i zainteresirani ste za volontiranje i rad sa psom u svrhu obuke za potrage te zadovoljavate minimalne uvjete, molimo da se prijavite koristeći obrazac na dnu teksta. Minimalni uvjeti su:

  • punoljetni ste
  • vlasnik/ica ste psa, ne starijeg od 18 mjeseci
  • sa psom ste uspješno završili školicu

Nije bitno koje pasmine je Vaš pas, kao ni koju školu je završio. 

Broj pristupnika koje ćemo primiti u ovom ciklusu je ograničen na 5 osoba. Odabrani pristupnici dobiti će plan treninga za naredni period kroz koji će se procijeniti jesu li adekvatni kandidati za daljni nastavak obuke. Očekivani period probnih treninga krenuti će sa tjednom od 24. travnja, a trajati će do 21. svibnja 2022. godine, na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Za prijavu kliknite na link ispod i ispunite cijeli obrazac

Prijava za nove pristupnike